Llojet e trupave të burrave

Trupi i çdo burri ndryshon në pamje. Nuk ka asnjë rregull për pamjen që duhet të ketë trupi i një burri. Trupat mund të ndryshojnë, për shembull, nga:

 • ngjyra e lëkurës;
 • forma e përgjithshme;
 • pesha;
 • gjatësia;
 • penisi;
 • sasia dhe ngjyra e qimeve pubike dhe qimeve të trupit.
Trupa të burrave të ndryshëm: trupi i çdo burri është i ndryshëm.

Disa burra i rruajnë qimet e tyre pubike ose qimet e trupit, të tjerët jo. Kjo është një zgjedhje.

Pamja e trupit nuk luan rol në mënyrën se si funksionon ai.

Soorten mannenlichamen

Het lichaam van elke man is anders. Er zijn geen regels over hoe een mannenlichaam eruit moet zien. Het kan verschillen in, bijvoorbeeld:

 • huidskleur;
 • algemene vorm;
 • gewicht;
 • lengte;
 • penis;
 • hoeveelheid en kleur van het schaamhaar en de lichaamsbeharing.
Verschillende mannenlichamen: het lichaam van elke man is anders.

Sommige mannen scheren hun schaamhaar of lichaamsbeharing, andere niet. Dit is een keuze.

Hoe het lichaam eruitziet heeft geen invloed op de manier waarop het werkt.

Keni nevojë për më shumë informacion ose ndihmë?

Mjeku i familjes
Mund të flisni me një mjek të familjes pothuajse për çdo problem intim. Nëse është e nevojshme, mjeku i familjes mund t'ju dërgojë te një profesionist shëndetësor i specializuar. Gjeni një mjek të familjes në lagjen tuaj:
Wijkgezondheidscentrum
Mund të vizitoni një mjek familjeje në një qendër shëndetësore të komunitetit. Në qendrat shëndetësore të komunitetit punojnë edhe profesionistë të tjerë të kujdesit, si p.sh. infermierët dhe punonjësit socialë. Kujdesi ofrohet pa pagesë. Gjeni një qendër shëndetësore të komunitetit në lagjen tuaj:
CAW - Centrum Algemeen Welzijn
Qendër për mirëqenien e përgjithshme - ndihmë për të gjitha llojet e problemeve: për një marrëdhënie të vështirë, probleme mjekësore, financiare, administrative, ligjore ose materiale, probleme familjare... Qendrat CAW ofrojnë gjithashtu ndihmë për viktimat e dhunës dhe abuzimit. Gjeni një qendër CAW: