Zanzu.be përdor kuki për të mbledhur informacione rreth mënyrës se si e përdorin vizitorët uebsajtin dhe për të ruajtur preferencën tuaj për gjuhën. Ne përdorim kuki për të përmirësuar përmbajtjen e sajtit dhe për ta bërë më të lehtë përdorimin e sajtit. Ju mund t'i refuzoni ose t'i fshini kukit duke ndryshuar parametrat në shfletuesin tuaj.

Zanzu.be përdor cookie për të mbledhur informacione se si vizitorët përdorin faqen e internetit dhe për të ruajtur preferencat tuaja gjuhësore. Ne përdorim cookie për të përmirësuar përmbajtjen e faqes dhe për ta bërë faqen më të lehtë për t'u përdorur. Ju mund t'i refuzoni ose fshini cookies duke ndryshuar cilësimet në shfletuesin tuaj.

1. Përdorimi i cookies

Zanzu.be është në pronësi të Sensoa, e vendosur në ndërtesën e Presidentit, autobusi Franklin Rooseveltplaats 12 7, 2060 Antwerp.

Sensoa është qendra flamande e ekspertizës për shëndetin seksual, e njohur nga Komuniteti Flaman. Është një vzw, një organizatë jo-tregtare.

Nëpërmjet kësaj faqeje interneti, Sensoa përpunon të dhënat personale që mblidhen automatikisht nga cookies gjatë përdorimit të sajtit. Të dhënat përdoren për qëllime funksionale, statistikore dhe të performancës.

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon se cilat cookie përdor Zanzu.be dhe pse. Ai gjithashtu shpjegon se si mund të kontrolloni dhe menaxhoni përdorimin e cookies.

Kjo politikë e cookie-ve zbatohet për Zanzu.be dhe është përditësuar për herë të fundit më 16 maj 2023.

2. Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që një faqe interneti vendos në shfletuesin e internetit kur dikush viziton faqen e internetit. Cookies lejojnë që shfletuesi të njohë vizitorët me një kod unik. Cookies mbajnë mend informacionin për ju dhe ruajnë cilësimet dhe preferencat tuaja personale. Kjo ju lejon të shfletoni faqen e internetit më shpejt dhe më lehtë. Për shembull: nuk duhet të zgjidhni gjuhën tuaj çdo herë.

Disa cookie vendosen nga një palë e tretë, siç është Google Analytics për të matur përdorimin e faqes së internetit. Cookies përmirësojnë vizitën tuaj në faqen e internetit.

3. Menaxhimi dhe çaktivizimi i cookies

Nëse nuk dëshironi kuki në kompjuterin tuaj, mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj.

Disa elementë të faqes së internetit kërkojnë cookie. Nëse i çaktivizoni këto cookie, elementët vizualë ose aplikacionet në faqen e internetit mund të mos funksionojnë gjithashtu.

4. Llojet e biskotave.

Zanzu përdor lloje të ndryshme të cookie-ve në këtë faqe interneti:

Biskota të nevojshme.
Këto cookie janë të nevojshme për funksionimin e faqes në internet. Është më mirë të mos i çaktivizoni.

Cookie funksionale
Këto cookie sigurojnë që faqja e internetit të funksionojë siç duhet. Për shembull, ato sigurojnë një plan urbanistik uniform.

Kukitë e performancës dhe statistikore
Këto cookie mbledhin informacione se si vizitorët përdorin faqen e internetit. Ky informacion përmirëson përmbajtjen e faqes në internet dhe rrit lehtësinë e përdorimit.

Biskota të palës së parë
Këto biskota vijnë nga vetë Sensoa.be.

Kuki të palëve të treta
Zanzu.be përdor gjithashtu cookie nga palë të tjera, të treta si Hotjar. Këto mjete përmirësojnë përvojën e përdoruesit të faqes në internet.

Kukit e sesionit
Këto cookie lehtësojnë veprimet e një përdoruesi gjatë 1 sesionit të shfletuesit. Një sesion i shfletuesit fillon kur një përdorues hap dritaren e shfletuesit dhe përfundon kur e mbyll atë. Kukit e sesionit janë të përkohshëm. Pasi të mbyllni shfletuesin, ato fshihen. Shumica e kukive funksionale janë kuki të sesionit.

5. Lista e cookie-ve të përdorura

Më poshtë është një listë me më shumë informacion rreth cookie-ve të përdorura në Zanzu.be:

Cookie-agreed

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Zanzu.be
 • Cookie funksionale për gjurmimin nëse një vizitor e ka pranuar apo jo mesazhin e cookie-t që shfaqet në një vizitë të parë dhe nëse mesazhi duhet të shfaqet përsëri në një vizitë pasuese.
 • Periudha e ruajtjes: 3 muaj
 • Lloji: HostOnly

JSESSIONID

 • Ofruesi: Sensoa.be
 • Cookie funksionale. Një cookie sesioni përmirëson përvojën e përdoruesit në faqen e internetit duke ndjekur cilësimet e përdoruesit.
 • Periudha e ruajtjes: 30 minuta
 • Lloji: http

_pk_ref

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Kjo cookie ruan faqen e internetit ku keni qenë përpara se të klikoni në faqen tonë të internetit.
 • Periudha e ruajtjes: 6 muaj
 • Lloji: http

_pk_ses, _pk_cvar, _pk_hsr

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Kuki jetëshkurtër që përdoren për të ruajtur përkohësisht të dhënat nga vizita juaj.
 • Periudha e ruajtjes: 30 minuta
 • Lloji: http

_pk_testcookie

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Grumbullon statistika rreth vizitës suaj në faqen tonë të internetit. Për shembull, numri juaj i vizitave, koha mesatare e kaluar në uebsajt dhe cilat faqe keni parë.
 • Periudha e ruajtjes: Fshihet menjëherë pas vizitës suaj
 • Lloji: http

 
_pk_id

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Grumbullon disa të dhëna për ju, si p.sh. ID-në tuaj unike të vizitorit.
 • Periudha e ruajtjes: 13 muaj
 • Lloji: http

mtm_consent (ose mtm_consent_removed)

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Këto cookie kujtojnë se ju keni dhënë (ose fshirë) pëlqimin tuaj.
 • Periudha e ruajtjes: 30 vjet
 • Lloji: http

mtm_cookie_consent

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Kuki jofunksionale: Kjo cookie kujton nëse keni dhënë pëlqimin tuaj për vendosjen dhe ruajtjen e kukit.
 • Periudha e ruajtjes: 30 vjet
 • Lloji: http

matomo_injoroj

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie jofunksionale: Cookie që gjurmon që ju e përjashtoni veten (përjashtoni) nga gjurmimi i të dhënave që Matomo mbledh për vizitën tuaj. Kjo cookie nuk përmban asnjë informacion personal ose ID. Vlera e cookie-t është e njëjtë për të gjithë vizitorët.
 • Periudha e ruajtjes: 30 vjet
 • Lloji: https

matomo_sessid

 • Biskota e palës së parë
 • Ofruesi: Matomo
 • Cookie funksionale: Kjo cookie është vendosur për të parandaluar mashtrimin.
 • Periudha e ruajtjes: 14 ditë
 • Lloji: https