Fjalori dhe përkthimet

Për profesionistët

Si të bisedoni rreth shëndetit seksual me klientët? Si mund të ndihmojë Zanzu me këshillime dhe mësime? Gjeni përgjigjet këtu.

Më shumë informacione për profesionistët

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma

Rreth nesh

Zanzu është një projekt i Sensoa, Qendra Flamande e Ekspertizës për Shëndetin Seksual dhe BZgA, Qendra Federale Gjermane për Edukimin Shëndetësor.

Më shumë rreth nesh