Organet seksuale të dukshme të gruas ku tregohet vrima e jashtme e uretrës

Vrima e jashtme e uretrës

Fundi i uretrës. Urina del nga trupi nëpërmjet vrimës së jashtme të uretrës. Te gratë, ajo është midis klitorit dhe vaginës, te burrat është në fund të penisit.

Plasgaatje

Uiteinde van de urineleider. Urine verlaat het lichaam langs het plasgaatje. Bij vrouwen ligt het plasgaatje tussen de clitoris en de vagina. Bij de mannen aan het uiteinde van de penis.