Më shumë informacion rreth qasjes në kujdesin shëndetësor

Mund të gjeni të dhënat e kontaktit të profesionistëve të shëndetësisë më poshtë. Mund t'i filtroni kontaktet sipas temës. 

Legal helpdesk Kruispunt MI
Informacion për ligjin lidhur me statusin e qëndrimit, bashkimin familjar, azilin dhe qasjen në kujdesin shëndetësor. Kruispunt MI është një shërbim i Agjencisë Flamande të Integrimit.
02 205 00 55
Leonardo International LGBT
Grup anglishtfolës për lesbiket, homoseksualët, biseksualët dhe personat transgjendër
016 60 12 63
Lhiving
Asistencë psiko-sociale për njerëz me HIV ose sëmundje tjetër kronike.
02 201 14 19 (orari 9-17, jo të martave në mëngjes)
Lumi
Numër telefoni pa pagesë për përgjigje ndaj të gjitha pyetjeve lidhur me homoseksualitetin
0800 99 533
LUNA abortuscentrum Antwerpen
Klinikë abortimi për abortim të ligjshëm ose ndihmë për shtatzëninë e padëshiruar
03 226 25 25
LUNA abortuscentrum Gent
Klinikë abortimi për abortim të ligjshëm ose ndihmë për shtatzëninë e padëshiruar
09 233 64 92
LUNA abortuscentrum Hasselt
Klinikë abortimi për abortim të ligjshëm ose ndihmë për shtatzëninë e padëshiruar
011 23 29 91
LUNA abortuscentrum Oostende
Klinikë abortimi për abortim të ligjshëm ose ndihmë për shtatzëninë e padëshiruar
059 80 57 11
Maison médicale
Ndihmë mjekësore, sociale dhe psikologjike në Belgjikën frankofone. Gjeni një Maison médicale në lagjen tuaj:
Mamia
Një mami ndihmon gratë shtatzëna para, gjatë dhe pas lindjes. Gjeni një mami në lagjen tuaj:
Medimmigrant
mbështetje për personat pa lejeqëndrim të ligjshëm, të cilët kanë nevojë për kujdes mjekësor në rajonin e Brukselit
02/274.14.33 ose 02/274.14.34

Pages