Lëngu vaginal

Lëng natyror në vaginë. Lëngu vaginal shtohet kur një grua eksitohet. Ai është i rrëshqitshëm dhe e ndihmon penisin të futet në vaginë.

Vaginaal vocht

Natuurlijk vocht in de vagina. Wanneer een vrouw opgewonden is, neemt het vocht toe. Vaginaal vocht is glibberig en helpt de penis in de vagina te gaan.