I/e dashuruar

Një ndjenjë që nuk është e njëllojtë për të gjithë njerëzit. Të jesh i dashuruar do të thotë të mendosh shumë për dikë, të duash të jesh gjithmonë me të dhe të duash të bësh seks me të.

Verliefd

Gevoel dat voor iedereen anders is. Verliefd zijn kan betekenen dat u heel veel van iemand houdt, altijd bij hem of haar wil zijn en met hem of haar seks wil hebben.