Trupi i gruas ku tregohen zonat erogjene

Zonat erogjene

Pikat seksualisht të ndjeshme në trup. Nëse këto pika stimulohen, ju mund të eksitoheni seksualisht. Të ndjeshme nuk janë vetëm organet seksuale dhe zona rreth tyre, por edhe, për shembull, veshët, thithat, shputat e këmbëve, duart, goja etj. Zonat erogjene ndryshojnë te çdo njeri.

Erogene zones

Seksueel gevoelige plekjes op het lichaam. Als deze plekjes worden gestimuleerd, kunt u seksueel opgewonden geraken. Niet alleen de geslachtsdelen en de zone errond zijn gevoelig, maar ook bijvoorbeeld oren, tepels, voetzolen, handen, mond. Bij iedereen zijn de erogene zones verschillend.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma