Vithet e një gruaje

Vithja

Vithja është njëra prej 2 pjesëve në anën e pasme të trupit tuaj midis këmbëve dhe shpinës. Kur uleni, ju uleni mbi vithe.

Bil

1 van de 2 delen aan de achterkant van het lichaam, tussen de rug en de benen. Wanneer u zit, zit u op uw billen.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma