Urologu

Mjeku që trajton problemet e veshkave dhe të kanaleve të urinës.

Uroloog

Dokter die problemen met de nieren en de urinewegen behandelt.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma