Unaza vaginale

Unaza vaginale

Mjet për parandalimin e shtatzënisë (një metodë kontracepsioni). Unaza vaginale është një unazë plastike e tejdukshme dhe elastike që përmban hormone. Gruaja mund ta fusë unazën në vaginën e saj dhe ta heqë siç vepron me një tampon. Unaza e mbron nga shtatzënia për 4 javë.

Vaginale ring

Middel om zwangerschap te voorkomen (anticonceptie). Een vaginale ring is een doorzichtige, buigzame ring van plastic die hormonen bevat. Een vrouw kan de ring zelf in de vagina steken en verwijderen, zoals een tampon. De ring beschermt haar tegen zwangerschap gedurende 4 weken.

Termi standard: Vaginale ring
Neutral: Anticonceptiering

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma