Një grua dhe një burrë duke puthur njëri-tjetrin

Të puthësh

Të prekni dikë me buzët tuaja. Puthja është një shenjë miqësie ose dashurie.

Kussen

Iemand aanraken met de lippen. Kussen kan een teken van vriendschap of liefde zijn.

Termi standard: Kussen
Neutral: Zoenen, een kus geven
Vulgar : Lebberen

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma