Një grua duke përkëdhelur buzët e saj gjinore dhe klitorin me gishta

Stimuloj me gisht

Stimulimi i dikujt nga ana seksuale duke futur një ose më shumë gishta në vaginë ose në anus. Ose përkëdhelja me gisht e buzëve gjinore dhe e klitorit.

Vingeren

Iemand seksueel stimuleren door een of meer vingers in de vagina of aars te steken. Of met een vinger over de schaamlippen en clitoris strelen.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma