Seksi

Të gjitha veprimet që mund t'ju eksitojnë seksualisht. Seks nuk është vetëm marrëdhënia seksuale. Midis të tjerave, ai përfshin edhe puthjen, përkëdheljen dhe seksin oral. Mund të bëni seks edhe vetëm (ky quhet masturbim).

Seks

Alle handelingen die u seksueel kunnen opwinden. Seks is meer dan geslachtsgemeenschap. Seks is bijvoorbeeld ook kussen, strelen en orale seks. U kunt ook seks hebben met uzelf. Dat heet masturbatie.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma