Penis i rrethuar nga qime pubike

Qimet pubike

Qimet mbi dhe rreth organeve seksuale. Gjatësia, ngjyra, sasia dhe trashësia e qimeve pubike është e ndryshme në çdo person.

Schaamhaar

Haar op en rond de geslachtsdelen. De lengte, kleur, hoeveelheid en dikte van het schaamhaar verschilt bij elke persoon.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma