Puthja franceze

Puthje që bëhet me gojë të hapur. Gjuhët e partnerëve preken dhe lëvizin rreth njëra-tjetrës.

Tongkus

Kussen met open mond. De tongen van de partners raken elkaar en bewegen rond elkaar.

Termi standard: Tongkus
Neutral: Tongzoen, french kiss

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma