Organet seksuale të brendshme të burrit ku tregohet prostata

Prostata

Organi që rrethon uretrën e një burri. Kur burri ka një orgazëm, prostata kontraktohet dhe e shtyn jashtë spermën. Ky proces quhet ejakulacion.

Prostaat

Orgaan rond de urinebuis van de man. Bij een orgasme trekt de prostaat samen en duwt het sperma naar buiten. Dit proces heet zaadlozing.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma