Prezervativi femëror

Prezervativi femëror

Prezervativ i gjerë, të cilin një grua e vendos në vaginën e saj. Prezervativi mbledh spermën e burrit. Ai parandalon mbetjen shtatzënë të një gruaje (është një metodë kontracepsioni). Ai e mbron gjithashtu gruan nga virusi HIV dhe nga infeksionet seksualisht të transmetueshme (IST-të). Sa herë që bëni seks, duhet të përdorni një prezervativ femëror të ri.

Vrouwencondoom

Groot condoom dat een vrouw in haar vagina brengt. Het condoom vangt het sperma van de man op. Het voorkomt dat een vrouw zwanger wordt (anticonceptie). Het beschermt haar ook tegen hiv en andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's). U mag een vrouwencondoom maar 1 keer gebruiken.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma