Një burrë dhe një grua duke u përqafuar

Përqafoj

Kur e mbani dhe e shtrëngoni dikë. Përqafimi është një shenjë miqësie ose dashurie.

Knuffelen

Iemand vastpakken en vasthouden. Knuffelen is een teken van vriendschap of liefde.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma