Një grua dhe një burrë të shtrirë në krevat. Ata janë të dy dakord të bëjnë seks me njëri-tjetrin.

Miratoj

Kur jeni dakord që të bëni diçka ose që t’ju bëjnë diçka.

Toestemming geven

Akkoord gaan om iets te doen of dat iemand iets met u doet.

Termi standard: Toestemming geven
Neutral: Toestemmen

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma