Një burrë duke kryer kunilingus te një grua

Kunilingusi

Një lloj seksi oral. Kur bën kunilingus, një person tjetër stimulon klitorin, vaginën dhe buzët gjinore të një gruaje me gjuhë dhe gojë.

Beffen

Een vorm van orale seks. Bij beffen stimuleert iemand de clitoris, vagina en schaamlippen van een vrouw met de tong en de mond.

Termi standard: Beffen
Neutral: Likken
Formal: Cunnilingus

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma