Kujdesi para lindjes

Kujdesi mjekësor që merr një grua gjatë shtatzënisë. Një gjinekolog, mjek ose mami kontrollon nëse nëna dhe fetusi janë të shëndetshëm. Gjatë 9 muajve të shtatzënisë kryhen disa ekzaminime.

Zorg voor de geboorte

Medische zorg die een vrouw krijgt tijdens de zwangerschap. Een gynaecoloog, dokter of vroedvrouw controleert of de moeder en de foetus gezond zijn. Er zijn verschillende controles tijdens de 9 maanden van de zwangerschap.

Termi standard: Zorg voor de geboorte
Neutral: Prenatale zorg

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma