Organet seksuale të brendshme të burrit ku tregohen fshikëzat seminale

Fshikëza seminale

2 organe të vogla në trupin e një burri. Fshikëzat seminale janë pranë prostatës. Fshikëzat seminale dhe prostata prodhojnë lëngun në spermën e burrit.

Zaadblaasje

2 kleine organen in het lichaam van de man. De zaadblaasjes liggen tegen de prostaat. De zaadblaasjes en de prostaat maken het vocht in het sperma van de man.

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma