Organet seksuale të dukshme të gruas ku tregohen buzët gjinore

Buzët gjinore

Lëkura që mbron vaginën, klitorin dhe vrimën e jashtme të uretrës. Gratë kanë dy palë buzë gjinore. Buzët gjinore të jashtme mbulohen me qime dhe janë më të trasha, buzët e brendshme gjinore nuk mbulohen me qime dhe janë më të holla.

Schaamlippen

Huid die de vagina, clitoris en het plasgaatje beschermt. Vrouwen hebben 2 paar schaamlippen. De buitenste schaamlippen zijn behaard en zijn dikker, de binnenste zijn niet behaard en zijn dunner.

Termi standard: Schaamlippen
Formal: Labia

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma