Çifti

2 njerëz që kanë një marrëdhënie. Një çift mund të përbëhet nga 1 burrë dhe 1 grua, 2 gra ose 2 burra.

Koppel

2 personen die een relatie hebben. Een koppel kan 1 man en 1 vrouw, 2 vrouwen of 2 mannen zijn.

Termi standard: Koppel
Neutral: Paar, tweetal

Keni nevojë për ndihmë? Gjeni një profesionist të shëndetësisë.

Ndihma