Penis gjatë ejakulacionit

Ejakulacioni

Kur një burrë ka një orgazëm dhe sperma del me forcë ose pikon nga penisi i tij.

Zaadlozing

Wanneer een man een orgasme heeft en sperma uit zijn penis spuit of druppelt.

Termi standard: Zaadlozing
Neutral: Ejaculatie