Diga dentare

Diga dentare

Një copë lateksi që mbulon vaginën ose anusin gjatë seksit oral. Diga dentare mbron si marrësin, ashtu dhe dhënësin e seksit oral nga infeksionet seksualisht të transmetueshme (IST-të).

Beflapje

Dun latex lapje om over de vagina of aars te leggen bij orale seks. Een beflapje beschermt de ontvanger en de gever van orale seks tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's).